Tgrt Haber

İzmir'de sanayi sitesinde korkutan yangın: Alevler 3 fabrika ve 5 aracı yuttu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
01 Ağustos 2024 16:11 - Güncelleme : 01 Ağustos 2024 16:12

İzmir'in Bornova ilçesinde bulunan bir sanayi sitesinde yangın çıktı. Alevler ekiplerin müdahalesi sayesinde kontrol altına alınabildi. Yangında 3 fabrikanın ve 5 aracın zarar gördüğü öğrenildi.

İznir'in Bornova​ ilçesinde 3 ayrı fabrikanın bulunduğu alandaki paletler henüz belirlenemeyen sebepten dolayı alev aldı. Yangın​ kısa sürede büyüyerek diğer fabrikalara sıçradı.

ALEVLERE HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE EDİLDİ

Yangının ihbar edilmesi üzerine adrese helikopter, onlarca itfaiye aracı ve ambulanslar sevk edildi. Bölgede park halinde bulunan 5 araca da sıçrayan alevler, havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

İzmir'de sanayi sitesinde korkutan yangın: 3 fabrika ve 5 aracı alevler yuttu - 1. Resim

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Olayda herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, 3 fabrikanın ve 5 aracın zarar gördüğü bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir'de sanayi sitesinde korkutan yangın: 3 fabrika ve 5 aracı alevler yuttu - 2. Resim

İTFAİYECİLER DUMANDAN ETKİLENDİ

Öte yandan alevlere müdahale edildiği sırada bazı itfaiyecilerin duman etkilendiği öğrenildi. Dumandan etkilenen itfaiyecilere bölgede bulunan sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.

İzmir'de sanayi sitesinde korkutan yangın: 3 fabrika ve 5 aracı alevler yuttu - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...