Tgrt Haber

Japon donanmasına ait gemiler, İstanbul Boğazı'na demirledi!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
10 Ağustos 2024 13:09 - Güncelleme : 10 Ağustos 2024 14:05

İstanbul Boğazı'na demirleyen Japon donanmasına ait "Kashima" ve "Shimakaze" isimli gemiler, halkın ziyaretine açıldı. Ziyaretçiler, gemide bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye​ ile Japonya​ arasındaki diplomatik ilişkilerin 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında dün sabah İstanbul Sarayburnu Limanı'na demirleyen Japon donanmasının "Kashima" ve "Shimakaze" adlı eğitim gemileri ziyarete açıldı.

Japonya Deniz Öz Savunma Kuvvetlerine ait "Kashima" ve "Shimakaze"yi ziyaret edenler, gemileri yakından inceledi.

Japon donanmasına ait gemiler, İstanbul Boğazı'na demirledi! - 1. Resim

Ziyaretçiler, askeri gemilerin özellikleri hakkında bilgi alarak, gemilerde bol bol hatıra fotoğrafı çektiler. Sarayburnu Limanı'ndaki bu gemiler, 11 Ağustos saat 15.00'e kadar ziyaret edilebilecek.

Japon donanmasına ait gemiler, İstanbul Boğazı'na demirledi! - 2. Resim

KİMLİK VE PASAPORT ZORUNLULUĞU

Gemileri ziyaret etmek isteyenlerin kimlik belgesi veya pasaport ibraz etmeleri gerekiyor. Gemiler, 12 Ağustos'a kadar limanda kalacak ve ardından 11 Kasım'a kadar sürecek seferlerine devam edecek.

Japon donanmasına ait gemiler, İstanbul Boğazı'na demirledi! - 3. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...