Tgrt Haber

JASAT’tan nefes kesen operasyon: Zehir tacirliğinden hükümlü 18 kişi yakalandı

22 Eylül 2023 11:52 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 11:58

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından Aydın’da düzenlenen eş zamanlı operasyonda zehir tacirliğinden hükümlü olarak aranan 18 şahıs yakalandı. Yakalananlardan 3’ünün 10 yıl ve üstü ceza alan hükümlüler olduğu öğrenildi.

Aydın il jandarma​ Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğümüzün uyuşturucu satışını engellemeye yönelik planlı çalışmasında Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından; uyuşturucu trafiğinde rol almış aranan satıcı​ ve kullanıcılara yönelik eş zamanlı operasyonun düzenledi.

Aydın'da zehir tacirliğinden hükümlü şahıslara nefes kesen operasyon düzenlendi.

18 HÜKÜMLÜ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Operasyonda yakalanan 18 hükümlü adli işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonları düzenleyen Jandarmayı tebrik etti. Bakan Yerlikaya, “Zehir tacirlerine yönelik operasyonlarımız aralıksız devam edecek. Zehir tacirleri adaletten kaçamayacaksınız. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehir tacirlerinden korumak için canla başla çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1705141233343926677

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...