Tgrt Haber

Kaçak göçmen taşıyordu, yakalanınca polisin üzerine sürdü

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Şubat 2024 13:51 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 13:51

Osmaniye'de kaçak göçmen taşıyıcısı şoför ve polisin arasındaki kovalamaca kamera kayıtlarına yansıdı.

Osmaniye​ Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Polis​ ekipleri, Osmaniye D - 400 karayolu Toprakkale mevkilisinde hafif ticari aracı durdurmak istedi. Bir araç​ polisin “Dur” ihtarına uymayarak kaçtı. Şüpheli aracı bir süre kovalayan ekipler, aracı Toprakkale ilçesi çıkışında yakaladı.

Polisin kovaladığı şüpheli araç içerisinde 5 yabancı uyruklu şahsın kimlik belgesinin olmadığı, yasa dışı yollardan ülkeye giriş yaptığı tespit edildi.
Kaçak göçmenleri batı illerine taşıyan araç sürücüsü Kusay K. ve organizatör Muhammed S. isimli Suriye uyruklu 2 şahıs tutuklandı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan kaçak göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ndeki idari işlemlerinin ardından sınır dışı edildi. Olayda kullanılan araca el konuldu.

Kaçak göçmen taşıyordu, yakalanınca polisin üzerine sürdü - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...