Tgrt Haber

Son dakika! Kadıköy'de dün alevlere teslim olan rezidansta yeniden yangın çıktı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ekim 2022 11:10 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 11:39

Son dakika haberi: Kadıköy'de dün akşam saatlerinde boydan boya yanana rezidansta sabah saatlerinde bir yangın daha çıktı. Rezidansın dördüncü katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede kontrol altına alındı.

Kadıköy Fikirtepe’de dün akşam saatlerinde alevlere teslim olan 24 katlı rezidansta yeniden yangın​ çıktı.

Yangın, Fikirtepe Mahallesi Rüzgar sokakta bulunan 24 katlı bir rezidansta saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Dün akşam saatlerinde alevlere teslim olan rezidansın dördüncü katından gelen dumanları fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bina içerisinde bulunan vatandaşlar kısa süreli panik yaşayarak dışarı çıktı. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.

DÜN DE YANMIŞTI

İstanbul Kadıköy’de bir rezidansta yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Fikirtepe Mahallesi'nde bulunan 24 katlı binada  çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Alınan bilgiye göre, Rüzgar Sokak'taki 24 katlı binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Son dakika! Kadıköy'de dün alevlere teslim olan rezidansta yeniden yangın çıktı

ALT KATTA BAŞLADI, EN ÜSTE ÇIKTI

Alt katlarda başlayan yangın, kısa sürede dış cephe kaplaması üzerinden binanın en üst katına kadar ulaştı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve Kartal itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürerken bina sakinleri tahliye edildi.

Son dakika! Kadıköy'de dün alevlere teslim olan rezidansta yeniden yangın çıktı

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Alt katından üst katına kadar tutuşan 24 katlı binadaki yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Binada kontroller yapılırken, itfaiyenin içeriden ve dışarıdan soğutma çalışması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...