Tgrt Haber

Kadıköy'de otopark yangını... 3 araç küle döndü! Kundaklama şüphesi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Ekim 2023 08:22 - Güncelleme : 05 Ekim 2023 09:20

Kadıköy’de bir binanın otoparkında bulunan araç henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. İki yanındaki 2 araca daha sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Polis kundaklama şüphesini de göz ardı etmiyor.

İstanbul'un merkezi ilçelerinden Kadıköy’de dün gece yangın​ paniği yaşandı. Bir binanın otoparkında bulunan araçlardan birinde başlayan yanğın kısa sürede büyüyerek yandaki 3 araca sıçradı. Yangın olay yerine çağrılani itfaiye ekibi tarafından söndürülse de 3 araçta maddi hasar meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı'nin aktardığı bilgilere göre olay 02.30 sıralarında Erenköy Mahallesi Kaptan Arif Paşa Sokak üzerinde bulunan bir binanın otoparkında meydana geldi. İddiaya göre otoparktaki bir otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangının diğer araçlara da sıçramasıyla 3 araç​ birden alev aldı.

"PATLAMA SESİYLE UYANDIK"

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın söndürülürken 3 araçta maddi hasar oluştu. Kundaklama ihtimalini de değerlendiren polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Yangında zarar gören araçlardan birinin sahibi Kerim Eroğlu, “Patlama sesiyle uyandık, evimizin penceresinden baktığımızda 1 aracın alev aldığını gördüm. Hemen benim aracın yanındaki aracın. Ondan sonra diğer araçlara sıçradı. Nasıl olduğunu tam göremedik, sadece yangın başladığında görebildik” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...