Tgrt Haber

Tartıştığı kadını öldüresiye dövdü, çevredekilere tehditler savurdu: Sizin için de geleceğim

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Temmuz 2023 23:15 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 23:25

İstanbul'da bir maganda sokak ortasında öldüresiye dövdüğü kanlar içerisindeki kalan kadını arabasına sürükledi. Dehşete düşüren anları kayda alıp, tepki gösteren vatandaşlara da tehditler savuran maganda, “Yarın sabah sizin için geleceğim” dedi.

Türkiye'de son dönemde artan kadına şiddet​​ olaylarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul​'da sabahın erken saatlerinde bir maganda​ tartıştığı kadını, sokak ortasında öldüresiye dövüp kanlar içinde bıraktı.

Sokak ortasında kanlar içinde baygın yatan kadını gören bazı vatandaşlar magandaya tepki göstererek olaya müdahale etmek istedi.  

KANLAR İÇİNDE ARABAYA SÜRÜKLEDİ

Vatandaşların tepkisine sinirlenen maganda, küfür edip tehditler savurmaya başladı. “Yarın sabah sizin için geleceğim” diyerek kendisini çeken vatandaşları tehdit eden magadan, baygın kadını sürükleyerek arabaya bindirdi.

İNFİALE YOL AÇTI

Yaşanan korku dolu anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Sosyal medyada infiale yol açan olay sonrası polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

SALDIRGAN YAKALANDI

İstanbul Valisi Davut Gül, Esenyurt ilçesinde bir kadına şiddet uygulayan magandanın yakalandığını duyurdu.

Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz.

11 SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Şüpheli Ş.D.’nin 11 suç kaydı olduğu tespit edildi. Dövülen kadının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Derleyen: Baran Aksoy- Tgrthaber.com.tr
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...