Tgrt Haber

Karısını sokak ortasında dövdü, etraftakiler film gibi izledi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Haziran 2023 13:14 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 13:31

Eskişehir’de bir adamın sokak ortasında tartıştığını karısını darp ettiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kadının darp edildiğini görenlerin müdahale etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'de son dönemde artan kadına şiddet​ vakalarına bir yenisi daha eklendi. Eskişehir​'in Odunpazarı​ ilçesinde bir erkek ile kadın arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma​ çıktı.

Dakikalar geçtikçe şiddetlenen tartışmada erkek, kadını sokak ortasında darp etmeye başladı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken kadının çantasını korumaya çalıştığı görüldü. Daha sonra çantayı kadının elinden zorla çantayı alan adam olay yerinden hızla kaçtı.

KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ!

Çevredeki esnaf ve vatandaşlar kavgayı şaşkınlıkla seyrederken, kimsenin herhangi bir müdahalede bulunmaması dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan bir süre sonra olay yerine geri gelen şahsın çevre esnafına darp ettiği eşinin gittiği yönü sorarak oraya doğru gittiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...