Tgrt Haber

Kağıt gibi ezilen araçtan sağ çıktılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ağustos 2023 06:15 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 06:40
Kağıt gibi ezilen araçtan sağ çıktılar

Bolu’da orta refüjde bulunan ağaçla minibüs arasında sıkışan otomobil adeta kağıt gibi ezildi. Hurdaya dönen otomobilden 2 kişi hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.

Bolu​'da D-100​ karayolunun İstanbul​ istikametinde meydana gelen kazada, Fehmi S. kontrlündeki minibüs, önünde hızla seyreden Hakan Ö. idaresindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüsün önüne kattığı otomobil, orta refüjde bulunan ağaçla minibüs arasında ezildi.

Kağıt gibi ezilen araçtan sağ çıktılar

Hurdaya dönen aracın sürücüsü Hakan Ö. ve araçta bulunan Onur Ö. ile minibüs sürücüsü Fehmi S. ve minibüste bulunan 2 kişi yaralandı. Kağıt gibi ezilen araçta bulunan iki kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince kazada yaralanan 5 kişi ilk tedavilerinin ardından şehirdeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...