Tgrt Haber

Kahramanmaraş'ta ağlatan görüntüler: 2 aylık bebek enkazdan elini emerek çıktı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
08 Şubat 2023 11:44 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 12:04

Son dakika haberi: Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşılmaya devam ediyor. Depremden 48 saat sonra enkazdan çıkarılan 2 aylık bebek enkazdan çıkarılırken elini emdi. İzleyenleri ağlatan o anlar kameraya böyle yansıdı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler birçok ilde hissedildi. 10 ilde yıkıma yol açan sarsıntı birçok binayı yerle bir etti. Enkaz​ altında kalan binlerce vatandaşa hala ulaşılmaya devam ediliyor. Arama kurtarma​ çalışması depremin merkez üssünde devam ediyor. Saraykent Mahallesi'ndeki bir enkazdan ses gelmesi üzerine arama kurtarma ekipleri çalışma başlattı.

ELİNİ EMDİ…

Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından 2 aylık Muhammed Doğan Bostan bebek, enkazdan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Depremden 48 saat sonra kurtarılan Muhammed bebeğin, enkazdan çıkarılırken elini emmesi dikkati çekti.

Tekbirler eşliğinde çıkarılan bebek, kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Bebeğin annesi Ceren Bostan'ın da bir süre önce enkazdan çıkarıldığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ​ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ali osman 8 Şubat 2023 16:54

Şu çocuklar olmasa bu dünya dönmez.... gerçekten dönmez.

Sonraki Haber Yükleniyor...