Tgrt Haber

Son dakika: Kahramanmaraş’taki depremde ağır hasar alan Hatay Havalimanı hizmete açıldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2023 15:53 - Güncelleme : 12 Şubat 2023 15:57
Son dakika: Kahramanmaraş’taki depremde ağır hasar alan Hatay Havalimanı hizmete açıldı

Son dakika haberi: Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde ağır hasara alan Hatay Havalimanı yapılan çalışmaların ardından hizmete alındı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı söz konusu yapılan çalışmaları sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyurdu. 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem​ 10 ilde ağır yıkıma yol açtı. Depremin en çok hasara yol açtığı Hatay’da arama kurtarma çalışmaları sürerken bir yandan da hasar gören yollar ve havalimanında ekipler çalışmalar gerçekleştiriliyor. Yaşanan depremin ardından ağır hasar alan kullanılamaz hale gelen ve uçuşlara kapatılan HatayHavalimanı​ pistindeki onarım çalışmalarının tamamlandı.

HATAY HAVALİMANI HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İGA İstanbul Havalimanı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonrasında havalimanı açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yapılan çalışmayı gözler önüne serdi. Yapılan açıklamada “Hatay Havalimanı pistindeki hasarı hızlıca onardık. Havalimanımız bugün hizmet vermeye başladı” dedi.

https://twitter.com/UABakanligi/status/1624744185935941632

KAHRAMANMARAŞ​ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...