Tgrt Haber

Kamerada yola sıçrayan kedi katili ele verdi, polis bile şoke oldu

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: TGRT Haber, İhlas Haber Ajansı
17 Kasım 2023 17:22 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 17:39

Kayseri'de başı ezilerek öldürülen Hasibe Soykuk'un katili belli oldu. Soyluk'u kamerada yola sıçrayan kedi ele verdi.

Tutuklu bulunan eşi ve oğulları serbest kaldı.

Başı acımasızca ezilmiş, soruşturma kapsamında kocası ve iki oğlu dahi, cinayet​ şüphesiyle gözaltına alınmıştı. Gerçek katil, hemen yanı başlarındaki evin sahibi çıktı. Kan donduran olay, geçtiğimiz pazartesi Kayseri​'de meydana geldi. Ahmet Soykuk, hayvanlarını otlattıktan sonra evine döndüğünde, 51 yaşındaki eşi Hasibe Soykuk'u kanlar içerisinde yerde buldu. Durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 51 yaşındaki kadının başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında ölen kadının kocası ve 2 oğlu cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Eşi ve oğulları serbest bırakıldı.

KAN İZLERİ TESPİT EDİLDİ 

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan haberde, jandarma Suç Araştırma Timi bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Tahmini cinayet saatinde bir kedinin korkuyla yola fırladığını fark etti. Tim dedektifleri o yolda yaptığı incelemede, Hasibe Soykuk'un komşusu İsmail Kocatürk'ün evine doğru uzanan kan izlerini tespit etti.

SUÇ ALETLERİNİ ATMIŞ 

Kocatürk gözaltına alındı. Evinde yapılan incelemede, lavaboda yıkanmış kan lekeleri belirlendi. Ekipler soruşturmayı yoğunlaştırınca cinayetin detayları çorap söküğü gibi ortaya çıktı. Kocatürk'ün, Soykuk'u başına keserle vurarak öldürdüğü, daha sonra eve gelip kanlı gömleğini ve keseri lavaboda yıkadığı belirlendi. Suç aleti keseri daha sonra poşete koyup evinden uzak bir bölgeye attığı tespit edildi.

Hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarında da 9 ayrı suç kaydı bulunduğu anlaşılan Kocatürk tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak: TGRT Haber, İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...