Tgrt Haber

Kapı fabrikasında yangın çıktı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
03 Ağustos 2023 09:07 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 10:11

Kastamonu'da bir kapı fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor. Yangının diğer fabrikalara sıçramaması için Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazözler de destek veriyor.

Alınan bilgiye göre, Tosya​ Organize Sanayi Bölgesi'nde Hüseyin Karakaya'ya ait kapı fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine Tosya Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazözler bölgeye sevk edildi. 

Kapı fabrikasında çıkan yangına ekipler müdahale ediyor.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Tosya Kaymakamı Suat Hatam, yangının saat 7.20 sıralarında bir fabrikada çıktığını söyledi. Olayda ölen ya da yaralanan olmamasının sevindirici olduğunu anlatan Hatam, "Yangının çıkış nedenini elektrik kontağı olarak düşünüyoruz, ama tam olarak bilmiyoruz. Ölü ve yaralı yok Allah'a şükür. Yangın kontrol altına alındı. Yanındaki fabrikalara sıçramadan engellendi. Şu an için her şey kontrol altında." diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...