Tgrt Haber

Bursa'da ilginç olay: Arabasını çalmaya çalışan hırsızı gördü, camdan atlayarak hırsızı durdurdu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ocak 2023 11:25 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 11:45

Bursa’da kapısının önündeki aracın hırsız tarafından kurcalandığını fark eden vatandaş camdan atlayarak otomobilini kurtardı. Otomobil sahibi ile hırsızın mücadelesi evin kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bursa’nın Osmangazi​ ilçesinde meydana gelen olayda gece uyku tutmayan otomobil​ sahibi, camdan baktığı esnada aracının çalınmaya çalışıldığını fark etti. Bunun üzerine  otomobil sahibi 1.kattaki evinin camından atlayarak aracın kapısını açıp hırsızı yakaladı. Gürültüyü duyan çevredeki vatandaşlar komşularının yardımına yetişti. Komşuları gelen kadar kaçan hırsızizini kaybettirdi. Otomobilde yaşananlar sırasında bir eve vurarak zor durdu. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Polis ekipleri hırsızı yakalamak için çalışma başlatırken yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

“HIRSIZ BİZ GELENE KADAR KAÇMIŞTI…”

Görgü tanığı Furkan Hüyük ise o anları anlattı, "Sabaha karşı 04.00'e doğru evde uyuyordum. Sokaktan gelen seslere uyandım. Cama çıkarak baktığımda karşı komşumuzun biriyle kavga ettiğini gördüm. Sesleri duyarak uyanan diğer komşularımızla birlikte komşumuzun yardımına gittik ancak biz gidene kadar hırsız kaçıp izini kaybettirmişti bile. Daha sonra öğrendim ki komşumuzun aracını çalmaya çalıştığını ve komşumuzun hırsızı fark etmesiyle birlikte birinci kattan atlayarak hırsızı yakaladığını öğrendim" dedi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...