Tgrt Haber

Kartal'da inanılmaz olay: Önce zehirledi sonra hastaneye götürdü

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Haziran 2024 13:22 - Güncelleme : 08 Haziran 2024 13:26
Kartal'da inanılmaz olay: Önce zehirledi sonra hastaneye götürdü

İstanbul Kartal'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kadın evde oturdukları sırada sevgilisini ilaçla zehirledi, ardından durumu kötüleşen sevgilisini hastaneye götürdü. Kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Korkunç olayOlay Karlıktepe Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Alev​ isimli bir kadın, kendi evinde sevgilisini ilaçla zehirledi.

 

 Kartal'da inanılmaz olay: Önce zehirledi sonra hastaneye götürdü - 1. Resim

GÖZALTINA ALINDI

Sevgilisinin durumunun kötüye gitmesi üzerine kadın daha sonra kendi aracıyla sevgilisini hastaneye götürdü. Hastane​ polisinin devreye girmesiyle, sevgilisini zehirleyen kadın gözaltına alındı.

Kartal'da inanılmaz olay: Önce zehirledi sonra hastaneye götürdü - 2. Resim

SEVGİLİSİ TEDAVİ ALTINA

Zehirlenen adam ise hastanede tedavi altına alındı. Kadın, olayın yaşandığı eve daha sonrasında kelepçeli bir şekilde polisler tarafından getirilerek o gün neler yaşandığını polise anlattı. Alev isimli şahıs tekrar kelepçelenerek polis ekipleri tarafından götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...