Tgrt Haber

Ailesinden 8 kişiyi baltayla katletti! 10 yaşındaki yaralı çocuk olası cinayetleri durdurdu

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
02 Haziran 2024 12:09 - Güncelleme : 02 Haziran 2024 12:29
Ailesinden 8 kişiyi baltayla katletti! 10 yaşındaki yaralı çocuk olası cinayetleri durdurdu

Hindistan'da dehşete düşüren bir toplu cinayet işlendi. 22 yaşındaki bir adam, eşini, çocuklarını, ebeveynlerini baltayla katletti. Eğer durdurulmasaydı akrabalarını da öldürecekti. 

Hindistan​'da 22 yaşındaki Dinesh Saryam, korkunç bir aile katliamı gerçekleştirdi. Çocuklarını, eşini ve ebeveynlerini olmak üzere toplamda 8 kişiyi baltayla katletti ardından ise intihar etti. 

Ailesinden 8 kişiyi baltayla katletti! 10 yaşındaki yaralı çocuk olası cinayetleri durdurdu - 1. Resim

YARALI ÇOCUK OLASI CİNAYETLERİ DURDURDU

Yerel güvenlik, katliamdan yaralı olmasına rağmen 10 yaşındaki bir çocuğun kaçıp kurtulduğunu ve cinayetleri haber verdiğini açıkladı. Polis, köyün giriş çıkışlarını kaparak kordon altına aldı. 

YAKALANMASAYDI DAHA FAZLA KİŞİYİ ÖLDÜRECEKTİ

Cansız bedenler bir evin farklı farklı odalarında bulundu. Polis Müfettişi Manish Khatri, ailesini katleden Saryam'ın yakalanmasaydı amcasının evine gideceğini orada da dehşet saçacağını söyledi.

Ailesinden 8 kişiyi baltayla katletti! 10 yaşındaki yaralı çocuk olası cinayetleri durdurdu - 2. Resim

Polis, Saryam'ın katliamı yaparken uyuşturucu etkisi altında olduğunu iddiasını araştırıyor.

KATİLİN ABLASI KONUŞTU

Aile üyeleri için toplu cenaze töreni düzenlenirken katilin ablası Asha Bai, kardeşinin son zamanlarda huzursuz göründüğünü, davranışlarının ise olumsuz yönde değiştiğini anlattı. 

Yetkililer, cinayetleri duyuran cesur çocuk da dahil olmak üzere, geride kalan aile üyelerine tazminat verileceğini duyuruldu.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...