Tgrt Haber

Katil Semih Çelik'in cinayetten önce babasına sorduğu soru tüyler ürpertti! 5'li bıçak seti detayı ortaya çıktı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
09 Ekim 2024 10:29 - Güncelleme : 09 Ekim 2024 11:16
Katil Semih Çelik'in cinayetten önce babasına sorduğu soru tüyler ürpertti! 5'li bıçak seti detayı ortaya çıktı

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katleden 19 yaşındaki Semih Çelik'in cinayetleri işlemeden önce babasına sorduğu soru kan dondurdu. Öte yandan katilin İkbal'i öldürmek için 5'li bıçak setini cinayetten önce Edirnekapı surlarına götürdüğü tespit edildi.

İstanbulFatih​'te 4 Ekim günü önce evine çağırdığı Ayşenur Halil​'i daha sonra surlarda İkbal Uzuner​'i öldüren Semih Çelik​ Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Katil Çelik'in dehşete düşüren cinayetleri neden işlediği ekipler tarafından araştırılırken, olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 

Yeni tehlike katil Semih Çelik'in telefonundan çıktı! İncel grubunun mesajları ifşa oldu: Emniyet güçleri harekete geçti - 1. Resim


BABASINA SORDUĞU SORU ORTAYA ÇIKTI 

Semih Çelik'in korkunç cinayetlerden sonra babasına sorduğu soru da ortaya çıktı. 

Semih’in babası Adem Çelik'in polislere “Kızları tanırım. Onlar öldürülmeden 1 gün önce iş çıkışı yorgun halde eve geldim. Semih bana ‘Baba seni nasıl öldüreyim?’ diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı. Ancak kimse yardımcı olamadı” dediği öğrenildi.

İstanbul'daki vahşette yeni gelişme! Semih Çelik'in arkasındaydı... 3. kişinin kimliği belli oldu - 1. Resim


CİNAYETTEN ÖNCE SURLARA BIÇAK TAŞIMIŞ 

Semih Çelik’in her iki cinayette de 5’li bıçak seti kullandığı belirlendi. Yeni Şafak’ın edindiği bilgiye göre, bir süre kasaplık yapan Çelik’in, aldığı bıçak setini cinayetten önce Edirnekapı surlarına götürdüğü tespit edildi.

 

Kaynak: Tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sıla 9 Ekim 2024 10:42

Bu kadar genç bir yaşta böyle bir şey yapmış olması çok üzücü ya aklında nelerin olduğuna bile şaşırıyorum böyle bir soru sorup böyle bir karar alması insanlık dışı

Sonraki Haber Yükleniyor...