Tgrt Haber

Muğla'da feci kaza! Minibüs ile otomobil çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Mart 2023 13:24 - Güncelleme : 10 Mart 2023 13:43
Muğla'da feci kaza! Minibüs ile otomobil çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Muğla'nın Milas ilçesinde seyir halindeki minibüs ile karşı tarafa geçmek için anayola çıkan otomobil çarpıştı. Feci kazada otomobilde yolcu olarak bulunan bir kadın hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

MuğlaMilas​'ta Yatağan karayolu üzerindeki Toprak Mahsulleri Ofisi kavşağında minibüs​ ile otomobilin çarpıştığı kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Milas’tan Yatağan istikametine doğru seyir halinde olan Hüseyin D.’nin (64) kullandığı 48 ABU 975 plakalı minibüs, Kıyılamama mevkiinden karşı tarafa geçmek için anayola çıkan Hasan İ.’nin (53) kullandığı 48 KF 797 plakalı otomobil​ ile çarpıştı. Meydana gelen kazada minibüs sürücüsü Hüseyin D., araçlarda yolcu olarak bulunan Selçuk E. Günnur D. Düriye Ö. ve Gülcihan Y. yaralandı.

YARALILARDAN BİRİ KURTULAMADI

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine güvenlik güçleri, itfaiye ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Gülcihan Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavilerinin ise devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...