Tgrt Haber

Çorum'da kavga ihbarına giden polise pompalı tüfekle saldırı

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Kasım 2022 13:18 - Güncelleme : 28 Kasım 2022 13:21
Çorum'da kavga ihbarına giden polise pompalı tüfekle saldırı

Çorum'da iki grup arasında bıçaklı ve silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi yaralanırken, kavgaya giden polislerin aracına da kurşunlar isabet etti.

Olay, Çorum​'un Bahçelievler Mahallesi​'nde yaşandı. İddiaya göre, İpekli Evler 52. Sokakta iki grup arasında başlayan sözlü tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çıkan tartışma sonucu A.E. bıçak darbeleriyle A.C.A. ise açılan ateş sonucu yaralandı.

POLİSLER ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALDI

Kavga sırasında tabanca ve tüfeklerden çıkan kurşun ve saçmalar olaya müdahale etmek için bölgeye giden polis otosuna geldi. Kurşun ve saçmaların isabet ettiği polis otosunun camı patlarken, şans eseri polisler olayı yara almadan atlattı. 

Çorum'da kavga ihbarına giden polise pompalı tüfekle saldırı

Yaralı şahıslar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan olaya karışan 12 kişi gözaltına alındı.

Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...