Tgrt Haber

Kaza yaptı, aracı da bırakıp kaçtı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Şubat 2023 11:40 - Güncelleme : 26 Şubat 2023 12:11
Kaza yaptı, aracı da bırakıp kaçtı

İstanbul Fatih'te bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedip refüje çarparak karşı şeride geçti. Karşı yönden gelen bir otomobile çarparak durabilen sürücü, kaza sonrası aracını olay yerinden bırakıp kaçtı.

İstanbulFatih'te sabah saatlerinde bir otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Refüjlere çarparak karşı şeride geçen araç, karşı şeritte hareket halinde otomobile çarparak durabildi.

KAZA​ YAPTI, KAÇTI

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, kaza yapan otomobillerde maddi hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, araç sürücüsünün olay yerinden kaçtığını tespit etti.

"ÇOK HIZLI GELİYORDU BİR ANDA FREN SESİ DUYDUK"

Kazayı gören vatandaş Serdar Kahraman, “Sabah biz burada yürüyorduk. Araç bu şeritten çok hızlı geliyordu bir anda fren sesi geldi yolun karşısından bu şeride geçti. Biz oradan koşarak geldik ve ambulansı aradık. Kırmızı aracın sahibi kaçtı gitti. Nereye gitti bilmiyoruz. Yaralı yok Allah'tan arkada çok fazla araç yoktu, zincirleme kaza olmadı. Büyük bir kaza oldu” dedi.

Kaza yaptı, aracı da bırakıp kaçtı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...