Tgrt Haber

Kaza yerinde görev yapan polis, bir aracın çarpmasıyla ağır yaralandı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
26 Kasım 2023 07:33 - Güncelleme : 26 Kasım 2023 07:41

Ümraniye'de trafik kazasının meydana geldiği yerde görev yapan polis memuru, hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan sürücü kısa sürede yakalandı.

İstanbul​'un Ümraniye​ ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen kazanın ardından olay yerine intikal eden polislerden birine bir başka araç çarpıp kaçtı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre kaza​ Saray Mahallesi Küçüksu Caddesi üzerinde meydana geldi.

Hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı ve 2 kişinin yaralandığı kazaya müdahale etmek için olay yerine giden polislerden Sefa A'ya, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen başka bir hafif ticari araç çarptı.

POLİS ATEŞ AÇSA DA DURMADI

Polis, memura çarptıktan sonra aracıyla kaçan sürücüyü durdurmak için havaya ateş açsa da sürücü durmadı. Ardından aber verilmesi üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis memuru​ Sefa A. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Diğer yandan polis memuruna çarpıp kaçan araç bir sokakta terk edilmiş halde bulundu. Emniyet güçleri yaptıkları çalışmayla sürücüyü yakalayarak gözaltına aldı. 

Bu arada çevredeki görgü tanıklarından Cihan Bakır, "Kazadan sonra yolu kapattı polis ekipleri, sonra beyaz bir araba geldi ve polis memuruna vurdu. Vurmanın etkisiyle polis memuru bayağı yükseldi ve yere düştü. Çok ağır yaralandı" dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...