Tgrt Haber

Kedileri kovduğu için bıçaklı saldırıya uğradı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Temmuz 2023 09:14 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 09:14

Samsun’da evinin önündeki sokak kedilerini kovduğu için önce aracının lastikleri kesilen şahıs daha sonra da bıçaklı saldırıya uğradı.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Samsun’un İlkadım​ ilçesinde meydana gelen olayda Ali B. isimli vatandaş sokak kedilerini kovduğu iddiasıyla tanımadığı kişiler ile tartışmaya başladı. Kimliği belirsiz şahıslar, Ali B.'nin evinin önündeki park halindeki otomobilinin 3 lastiğini kesti. Ali B., aracının lastiği ile ilgilenirken bu kez aynı şahısların bıçaklı saldırısına uğradı.

5 YERİNDEN BIÇAKLANDI

Sırtının 2 yerinden, sağ baldırının da 3 olmak üzere 5 yerinden bıçaklanan Ali B., sokakta olduğu yerde kanlar içinde yere yığılıp kaldı. Hastaneye kaldırılan Ali B.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken polis ekipleri saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı.

Samsun'da geceleyin evinin önündeki sokak kedilerini kovduğu için önce aracının lastikleri kesilen şahıs daha sonra da bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...