Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu’na 1 oy çıkan köyde ‘dedektif’ gibi araştırma! Köylüler bir sonuçta birleşti…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Haziran 2023 14:05 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 14:05

28 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde Afyonkarahisar’da 121 seçmenin oy kullandığı sandıktan 1 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na çıktı. Köylüler Kılıçdaroğlu’na kimin oy verdiğini yapılan incelemelerin ardından bir sonuçta birleşti. 

Türkiye 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta sandık başına giderek oyunu kullandı. Milyonlarca seçmenin oy verdiği seçimlerde gerek Meclis gerek ise Cumhurbaşkanlığı’nı ‘Cumhur İttifakı’ kazandı. Seçimlerden zaferle çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin ederek görevine başladı ve yeni kabinesini de duyurdu.

KILIÇDAROĞLU’NA VERİLEN 1 OY MERAK KONUSU OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Mayıs’taki seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’na göre birçok ili önde bitirdi. İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde bağlı Kulak Köyü’nde oy kullanan 121 oyun 119’u Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çıkarken 1 oy ise Kemal Kılıçdaroğlu’na çıktı. 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Kılıçdaroğlu’na kimin oy verdiğini merak eden ve yana döne arayan köylüler bir fikirde birleşti.

Köylüler adeta dedektif gibi çalışarak oyu veren kişinin kim olduğunu bulmaya çalışırken ‘yanlışlıkla kullanıldığı’ sonucuna vardı. Kulak Köyü Muhtarı Kadir Aydoğan ise yönetimden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok memnun olduklarını ifade ederek, “Bu yüzden de vatandaşlarımız gereğini yapıp, desteklerini fazlası ile gösterdiler” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...