Tgrt Haber

Mustafa Varank’tan Kılıçdaroğlu’na Jeremy Rifkin göndermesi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
05 Haziran 2023 11:42 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 11:43
Mustafa Varank’tan Kılıçdaroğlu’na Jeremy Rifkin göndermesi

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na seçim öncesi danışmanlık görevine getirdiği ABD’li Jeremy Rifkin üzerinden göndermede bulundu. Varank, Kılıçdaroğlu'na "Hala maaş ödüyor musunuz?" diye sordu.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank​, sosyal medya hesabından seçim sürecinde CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olarak göreve getirdiği ABD’li ekonomist Jeremy Rifkin ile ilgili dikkat çeken bir soru sordu.

"HALA MAAŞ ÖDÜYOR MUSUNUZ?"

Sosyal medya hesabından paylaşımda yapan Varank, bir konuyu çok merak ettiğini belirterek, “Bu Zoom'dan bağladığınız danışman Jeremy Rifkin'in hala maaşını ödüyor musunuz?" ifadelerini kullandı. Bakan Varank’ın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

ABD’Lİ DANIŞMAN GÜNDEM OLMUŞTU

Avrupa Birliği ve Çin hükümetlerinin yanı sıra eski Almanya Başbakanı Angela Merkel'e, Üçüncü Sanayi Devrimi'nin uygulanması konusunda da danışmanlık yapan Jeremy Rifkin, CHP'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı" adlı programına Zoom uygulaması üzerinden bağlanmıştı

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...