Tgrt Haber

Kıraathaneyi makineli tüfekle taradılar: 1'i polis 2 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
13 Ağustos 2023 23:28 - Güncelleme : 13 Ağustos 2023 23:38

Kayseri'de bir kıraathaneye makineli tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırıda biri polis memuru iki kişi yaralandı. Ekipler saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Kayseri​'nin Kocasinan​ ilçesinde bulunan bir kıraathaneye makinalı tüfekle gelen A.T. ve M.T. ile iş yerindekilerle tartışma çıktı. Silahlı kişileri gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. 

POLİSİ GÖĞSÜNDEN VURDULAR

Tartışmanın büyüdüğü olayda makinalı tüfekli saldırgan tetiğe bastı. Tam o sırada olaya müdahale etmek için gelenpolis memuru​ M.A. göğsünden vurularak yaralandı. Saldırının ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR!

Ağır yaralanan polis memuru M.A. ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, diğer yaralanan M.C. ise Kayseri Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen polis memuru M.A.'ya kan vermek isteyen çok sayıda polis, hastaneye akın etti.

Olayın ardından şüpheli A.T. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınırken firar eden M.T.'nin ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...