Tgrt Haber

Kırıkkale'de ani rüzgarın düşürdüğü şahsı sac levha kurtardı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Ağustos 2024 22:00 - Güncelleme : 05 Ağustos 2024 22:00

Kırıkkale’de yaşanan korkunç olayda, 32 yaşındaki E.C., üçüncü katın balkonundan düşerek ağır yaralandı. Ölümle burun buruna gelen şahsın başında derin bir yara ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştu.

Kırıkkale’de dün akşam meydana gelen feci kazada, E.C., ani bir rüzgarın etkisiyle dengesini kaybederek boşluğa düştü. Güzeltepe Mahallesi 565. Sokak'ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda, dengesini kaybeden E.C., önce zemin katın balkonundaki sac levhaya çarptı, ardından da toprak zemine düştü.

Kırıkkale'de ani rüzgarın düşürdüğü şahsı sac levha kurtardı! - 1. Resim

AĞIR YARALANDI

Olay yerine, 112 Acil Çağrı Merkezinin yönlendirdiği sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan E.C., sağlık ekiplerince sedye ile ambulansa taşındı. Sağlık görevlilerince ambulansta yapılan ilk müdahale sonrası yaralı şahıs, Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan E.C.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kırıkkale'de ani rüzgarın düşürdüğü şahsı sac levha kurtardı! - 2. Resim

“SAC OLMASA ÖLEBİLİRDİ”

Olayın tanıklarından Kadir Dinç, "Sacın üzerine düştü. Aşağı yumuşak iniş yaptı. Yüksekti, sac olmasa belki de ölebilirdi. Sac sayesinde yumuşak iniş yaptı. Sac ile toprağın arası da bir buçuk metre, ondan dolayı kurtardı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...