Tgrt Haber

Son dakika! MİT'ten Suriye'de nokta operasyon: Kırmızı listedeki DEAŞ'lı terörist yakalandı

10 May 2023 20:40 - Güncelleme : 10 May 2023 21:13

Son dakika haberi: MİT'in Suriye'de düzenlediği nokta operasyonda, kırmızı kategoride aranan DEAŞ’ın eski sözde Türkiye valisi Şahap Variş ve beraberinde dört terörist kıskıvrak yakalandı.

Hem yurt içinde hem de yurt dışında terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen terörsitler tek tek etkisiz hale getiriliyor. Kritik operasyonlardan biri MİT​ tarafından Suriye​'de gerçekleştirildi.

Suriye'de düzenlenen nokta operasyonda, kırmızı kategoride aranan DEAŞ’ın eski sözde Türkiye valisi Şahap Variş ve beraberinde dört terörist kıskıvrak yakalandı.

ÇOK SAYIDA TERÖR SALDIRILARINDA PARMAĞI VAR

Şahap Variş’in DEAŞ’ın eski sözde Türkiye Valisi olduğu, Terör Arananlar Listesi kırmızı kategoride yer aldığı, ülkemizde DEAŞ​ tarafından gerçekleştirilen ve güvenlik güçlerince engellenmesi sağlanan çok sayıda terör eylemi ile bağlantılı olduğu aktarıldı.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...