Tgrt Haber

Vicdansız evlat... Kız arkadaşını eve kabul etmeyen annesini hastanelik etti!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Haziran 2023 06:05 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 06:17

Konya’da eve davet ettiği kız arkadaşını kabul etmediği için oğlu tarafından şiddet gören 75 yaşındaki yaşlı kadın hastanelik oldu. Yaşlı kadın ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken vicdansız evlat ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Konya’nın merkez Karatay​ ilçesinde meydana gelen olayda 32 yaşındaki M.S ile annesi 75 yaşındaki Y.S. arasında kız arkadaşını eve almadığı için tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve M.S. annesini döverek hastanelik etti. Yaşlı kadının yardım çığlıklarını duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ANNE​ HASTANEDE, OĞLU İSE KARAKOLDA

Eve gelen sağlık ekipleri yaşlı kadını darp edilmiş halde bulurken ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Annesini darp eden M.S.’nin polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi için emniyete götürüldüğü öğrenildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...