Tgrt Haber

Kız meselesi kavgasında kan aktı: 3 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Ocak 2024 16:32 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 16:35

Isparta’da iki grup arasında, kız meselesi yüzünden çıkan kavgada kan aktı. Kavgada bıçakla hedef alınan 3 kişi yaralandı.

Isparta​'da akşam saatlerinde iki grup arasında kız meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyünce kavgaya dönüştü. Kavga​ sırasında bıçalı saldırıya uğrayan B.B.H. (24), R.B.E.H. (24) ve D.K. (24) yaralandı.

Kavgayı gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis​ ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kız meselesi kavgasında kan aktı: 3 yaralı

OLAY YERİNDE TORNAVİDA BULUNDU

Ekiplerin yaptığı incelemede ise kelebek diye tabir edilen bıçak ve 1 tornavida ele geçirildi. Olayın şüphelileri Y.İ.A. (22) ve İ.K. (17), M.N.D. (18) isimli şüpheli şahıslar olduğu tespit edilirken, diğer şüphelilerin yakalanması ile ilgili çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan Y.İ.A. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...