Tgrt Haber

K.Khoshnaw Türkiye’de şubeleşeceklerini duyurdu

09 Aralık 2022 17:20 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 17:23
K.Khoshnaw Türkiye’de şubeleşeceklerini duyurdu

Irak Erbil’de hizmete başlayan ve yaklaşık 15 yıldır sektörde deneyim elde ederek müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmakta olan K.Khoshnaw, Türkiye’de de şubeleşmeye hazırlanıyor.

Müşteri memnuniyeti ilkesi özelinde çalışmalarına Türkiye’de de devam edeceklerinin altını çizen K.Khoshnaw Yetkilisi, “Türkiye, oldukça değerli bir ülke. Jeopolitik açıdan çok önemli bir konumda olduğunu söyleyebilirim. Bu nedenle Türkiye’de başta İstanbul​, Antalya​ ve İzmir​ olmak üzere farklı bölgelerinde şube açmak istiyoruz. Bunun için saha çalışmalarımızı da tamamladık. Kaliteli hizmetimizi Türkiye’ye de ulaştırmak istiyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Beyaz eşya sektöründe dikkat çeken çalışmalarda bulunan ve Irak’ta sektörün en önemli markalarından biri olmayı başaran K.Khoshnaw; Türkiye’de İstanbul, Antalya ve İzmir’de şubeler açacak. Bu konudaki çalışmalarına devam ettiklerini belirten K.Khoshnaw Yetkilisi, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “

“BEYAZ EŞYA SEKTÖRÜ KRİTİK ÖNEME SAHİP BİR SEKTÖR”

Beyaz eşya sektörünün kritik bir öneme sahip olduğunu belirten K.Khoshnaw Yetkilisi, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi:

“Beyaz eşya sektörü, birçok sektör açısından çok önemli. Her şeyden önce, bir evin temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Bu nedenle beyaz eşyaların kaliteli ve yüksek performans gösterecek şekilde tasarlanmaları gerekiyor. Bu konuda oldukça fazla çalışma bulunsa da bazı tasarımlar müşteri taleplerini karşılamaktan çok uzak. Biz sektörde elde ettiğimiz deneyim ile müşterilerin taleplerinin en iyi şekilde karşılanmasının ne kadar önemli olduğunu anladık. Bunun yanı sıra uzun ömürlü beyaz eşyaların üretilmesi, müşterilerin markaya çok daha fazla güven duymasını sağlıyor. Bu nedenle çalışmalarımızın temelinde müşteri memnuniyeti ve kalitenin yer aldığını rahatlıkla söyleyebilirim.”

“SEKTÖRDE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALARA İHTİYAÇ VAR”

Sektörde kalitenin yanı sıra yenilikçi çalışmalara da ihtiyaç duyulduğunu belirten K.Khoshnaw Yetkilisi, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Teknoloji her geçen gün büyük bir ivme kazanarak gelişiyor. Gelişen teknolojiden yararlanmak ise oldukça önemli. Bu nedenle beyaz eşya tasarımlarında gelişen teknolojiye yer vermenin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Biz de K.Khoshnaw olarak müşteri taleplerini karşılayabilecek ve yüksek performans gösterebilecek tasarımlarda bulunuyoruz.”

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...