Tgrt Haber

Kocaeli'de doğal gaz patlaması! Korkunç olayda bir kişi hayatını kaybetti

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
22 Ekim 2024 21:15 - Güncelleme : 22 Ekim 2024 21:28

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşanan doğal gaz patlamasında ağır yaralanan bir kişi hayatını kaybetti. Hastanede tedavi gören 7 kişinin sağlık durumları ise izlenmeye devam ediyor. Hayatını kaybeden 65 yaşındaki adamın, evden camiye doğru yürüdüğü sırada patlamaya maruz kaldığı öğrenildi. 

Bugün saat 11.30 civarında, Mevlana Mahallesi​ 866. Sokak’ta bir apartmanda doğal gazdan kaynaklandığı iddia edilen bir patlama meydana geldi. Patlama, beş katlı binanın üçüncü katında gerçekleşti ve daireyi tamamen kullanılamaz hale getirdi. 

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları hızla çevredeki hastanelere nakletti.

Kocaeli'de doğal gaz patlaması! Korkunç olayda bir kişi hayatını kaybetti - 1. Resim


DOĞAL GAZ PATLAMASINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Olayda yaralananlar arasında Şerife B.S. (30), A.T.S. (4), B.S. (8), N.I. (6), Günay Ergen (65), B.T. (40), Z.K. (50) ve Ö.E.E. (17) bulunuyor.

Kocaeli'de doğal gaz patlaması! Korkunç olayda bir kişi hayatını kaybetti - 2. Resim


Ağır yaralanan Günay Ergen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri hastanelerde sürüyor.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
**Ahmet22 Ekim 2024 22:51

** Ne üzücü bir haber Allah rahmet eylesin geçmiş olsun diyeyim, bu gibi olayların daha önce yaşanmamış olması gerekti hepimizin maalesef diye.

Sonraki Haber Yükleniyor...