Tgrt Haber

Konya'da kaçakçılara dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Aralık 2023 10:50 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 11:06
Konya'da kaçakçılara dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var

Konya'da emniyet ekipleri, kaçakçılara yönelik operasyon gerçekleştirdi. 5 iş yerine yapılan baskınlarda binlerce boş makaron, sigara sarma kağıdı, doldurulmuş sigara ve elektronik sigara ele geçirildi. Operasyonda çok sayıda şüpheli de gözaltına alındı.

Emniyet​ ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor. Konya​'da gerçekleştirilen dev operasyonda yüklü miktarda tütün​ ve kaçak sigara​ ele geçirilirken, çok sayıda şüpheli de gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık​ ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılara yönelik operasyonlarına ara vermeden devam ediyor.

5 DEPOYA BASKIN

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; Ereğli ilçesi KOM Büro Amirliğince, tütün mamulü kaçakçılarına yönelik 5 iş yerine yapılan baskında; 320 bin 600 adet sahte bandrollü boş makaron, 22 bin 500 adet sigara sarma kağıdı, 2 bin 230 paket doldurulmuş sigara, 296 adet elektronik sigara likidi, 50 adet elektronik sigara, 25 kilogram nargile tütünü, 16 kilogram kıyılmış tütün ve sigara üretiminde kullanılan 4 adet tütün sarma makinesi ve kompresör ele geçirildi. Operasyonlarda 5 şahıs gözaltına alındı.

Ereğli KOM Büro ekiplerinin gerçekleştirdiği bir başka operasyonda ise, Ereğli ilçesi girişinde durdurulan 1 araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada, 30 adet tabanca parçası, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Konya'da kaçakçılara dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var

TELEFON KAÇAKÇILARINA DA GEÇİT YOK

Öte yandan sosyal medya üzerinden gümrük kaçağı cep telefonlarını satan şüphelilerle ilgili olarak Konya'nın merkez Karatay ilçesinde bir iş yerinde yapılan aramada 5 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 40 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında kaçakçılık suçundan gözaltına alınan 9 şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...