Tgrt Haber

Konya'da kayınpeder dehşeti! Damadını sopayla döverek öldürdü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Eylül 2023 08:15 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 21:06

Konya’da bir şahıs, kızıyla imamlı nikahlı olan damadını sopayla dövdü. Damat hayatını kaybederken, kayınpeder gözaltına alındı.

Konya’da bir kişi tartıştığı damadını sopayla darbetti. Korkunç olayda başına darbe alan damat hayatını kaybederken, kayınpeder gözaltına alındı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında merkez Meram​ ilçesi Alakova Mahallesi 15523. Sokak üzerinde bulunan 2 katlı bir evde meydana geldi.

İddiaya göre, 27 yaşındaki Selahattin Güngör, eşiyle biinmeyen bir nedenle kavga​ etti. Kavgadan haberdar olan kayınpeder Veysel A. damadı Selahattin Güngör’ün bulunduğu eve gelerek kızı ve 2 torununu evden uzaklaştırdı. Daha sonra ikili arasında başlayan tartışma​ kavgaya dönüştü.

AMBULANSI DA KENDİSİ ÇAĞIRDI

Veysel A., yanında bulunan sopayla damadını darbetmeye başladı. Başına darbe alarak bilinci kapanan Güngör bir anda yere yığıldı. Paniğe kapılan Veysel A.  derhal 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi.

Ancak olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Selahattin Güngör’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet zanlısı Veysel A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Selahattin Güngör’ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Konya​ Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Zanlı Veysel A.’nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...