Tgrt Haber

Beylikdüzü'nde panik! Doğal gaz kutusu patladı... Motosikleti küle döndürdü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Eylül 2023 06:57 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 07:15

Beylikdüzü’nde bina önünde bulunan doğal gaz kutusu bilinmeyen bir nedenle patladı. Ardından çıkan yangında alevler metrelerce yükselirken park halindeki motosiklet küle döndü.

İstanbul​'un en kalabalık semtlerinden Beylikdüzü’nde sabaha karşı korku dolu anlar yaşandı. Bir binanın önünde bulunan doğal gaz kutusunda meydana gelen patlama ve yangın​ çevre sakinlerini paniğe sevk etti.  

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre olay, saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Beylikdüzü​ Kavaklı Mahallesi Sancak Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binanın önündeki doğal gaz kutusu henüz bilinmeyen bir nedenle önce patladı ardından dışarı sızan gaz yanmaya başladı. Bina sakinleri panik içinde dışarı çıkarken durum itfaiye, polis ve İGDAŞ​ ekiplerine bildirildi.

EKİPLER GAZI KESTİ

Doğal gaz kutusunda çıkan yangın metrelerce yüksekliğe çıkarken park halindeki bir motosiklete de sirayet etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken İGDAŞ ekipleri doğal gazı kesti. Yangın, ekiplerin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

Alevlerin metrelerce yükselmesi üzerine yüksek ısıya maruz kalan binadaki bazı camlardan bazıları çatladı. Olayda ölü veya yaralı olmazken park halindeki bir motosiklet küle döndü.

Ekipler yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...