Tgrt Haber

Konya’da bir günlük kocası tarafından öldürülen Keziban Demir cinayetinde vicdan sızlatan indirim talebi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
30 Ekim 2022 09:05 - Güncelleme : 30 Ekim 2022 09:18
Konya’da bir günlük kocası tarafından öldürülen Keziban Demir cinayetinde vicdan sızlatan indirim talebi

Konya’da 51 yaşındaki Murat Demir bir günlük eşi Keziban Demir'i kendisine ‘Sen ne biçim erkeksin’ dediği için bıçaklayarak öldürdü. Kan donduran cinayetin ardından tutuklanan koca için iddianame hazırladı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Keziban Demir’in sözlerini “haksız tahrik hükümleri” oluştuğuna yer vererek vicdanları sızlatan indirim talebinde bulundu.

Konya’da bir günlük eşi Keziban Demir’i bıçaklayarak  öldüren Murat Demir hakkında iddianame hazırlandı.18 yıldan 24 yıla kadar  hapis cezası istemiyle dava açılan iddianamede Murat Demir’in ifadesinde "Bana 'Sen ne biçim erkeksin' dediği için öldürdüm" sözleri nedeniyle haksız tahrik oluştuğu belirtildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İfadesinde katil koca Demir’in "Aramızda tartışma çıktı. Sakinleşmek için evden çıkmak istediğimde çıkmama izin vermedi. Sonra bana 'Sen ne biçim erkeksin' dedi ve bir tokat attı. Bunun üzerine ben de bıçakladım. Sonra 112'yi aradım. Benden sürekli para istiyordu. 80 gram altın ve mehir senedi istiyordu. Amacım öldürmek değildi, pişmanım" dediği belirtildi.

SAVCILIK ‘HAKSIZ TAHRİK’ DEDİ

İddianamede Demir'in pişmanlık göstererek sağlık ekiplerini araması, şüphelinin beyanları dışında aksini kanıtlayan başkaca delil bulunmadığı, Keziban Demir'in yeni evlendiği eşinin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle engel durumunu bilmesi ve buna bağlı bazı durumlarla ilgili ağır sözler söylemesi nedeniyle haksız tahrik hükümleri oluştuğuna yer verildi.

Konya’da bir günlük kocası tarafından öldürülen Keziban Demir cinayetinde vicdan sızlatan indirim talebi

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hasan Yakup 30 Ekim 2022 13:36

BU CANİ ADAMA CEZADA NASIL İNDİRİM YAPIYORSUNUZ.KASTEN ADAM ÖLDÜRENE AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜHEBBET HAPİS CEZASI VERİLİR.SEN ADAM ÖLDÜRENE AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜHEBBET HAPİS CEZASI VERMEZSEN CANİ 5.6 YIL YATAR VE ÇIKAR TEKRAR ADAM ÖLDÜRÜR.HAKİMLER VE SAVCILAR KENDİNİZE ÇEKİ DÜZEN VERİN.BİZDE ADALET VAR DİYELİM.SUÇUN CEZASI NEYSE O CEZAYI VERECEKSİN.

Sonraki Haber Yükleniyor...