Tgrt Haber

Köpeğe tecavüz edip öldüren caniye hapis cezası!

22 Mart 2023 09:35 - Güncelleme : 22 Mart 2023 09:41
Köpeğe tecavüz edip öldüren caniye hapis cezası!

Ankara’da komşusunun köpeğine tecavüz edip daha sonra öldüren caniye 1 yıl 2 ay hapis cezası verildi. Mahkeme verilen hapis cezasında herhangi bir erteleme uygulamadı. 

Ankara’da geçen yıl temmuz ayında meydana gelen iğrenç olayda cenazeye katılmak için şehir dışına çıkan komşusunun kendisine emanet bıraktığı köpeğe tecavüz​ eden ve öldüren cani polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Volkan U. isimli cani nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından serbest bırakıldı.

SERBEST BIRAKILDI

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Volkan U., "Köpeği eziyet ederek veya tecavüz ederek öldürmedim. Suçlamaları kabul etmiyorum" diyen sanık hakkında yürütülen soruşturma kapsamında ‘sahipli mala zarar verme’ suçundan, 4 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle, dava açıldı.

1 YIL 2 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

Karar duruşmasında Volkan U. Katılmazken avukatları hazır bulundu. Mahkeme başkanı, dava dosyasına gelen evrakı okuduktan sonra avukatlara söz verdi. Beyanların ardından kararını açıklayan mahkeme, ‘sahipli mala zarar verme’ suçundan 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.Sanığın cezasında herhangi erteleme de uygulanmadı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...