Tgrt Haber

Kedi ve köpeklerin zehirlendiğini öğrenen Eda Ece isyan etti: Sizin gibi acımasız kalbi zehirlemek lazım!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2023 09:20 - Güncelleme : 21 Şubat 2023 10:57
Kedi ve köpeklerin zehirlendiğini öğrenen Eda Ece isyan etti: Sizin gibi acımasız kalbi zehirlemek lazım!

Köpeklerin ölmesi için parklara fare zehri konulduğunu iddia ederek paylaşım yapan oyuncu Gözde Kaya’nın isyanına Eda Ece’den destek geldi. Eda Ece "Bunu yapanlar insan değil. Sizin gibi acımasız bir kalbi zehirlemek lazım" sitem etti.

Genç oyuncu Gözde Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kadıköy’deki bazı parklara köpeklerin ölmesi için fare zehri konulduğunu iddia etti. Kaya’nın bu paylaşımının ardından ilk tepki ise ünlü oyuncu Eda Ece’den geldi. Ece, Instagran hesabı üzerinden köpeklere zehir​ verdiği iddia edilen kişilere verdi veriştirdi.

"KEDİ VE KÖPEKLERİN ÖLMESİ İÇİN FARE ZEHRİ KONMUŞ"

Gözde Kaya, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: "Göztepe özgürlük parkı, Çiftehavuzlar sahil, bu civarlar ve bilemediğimiz yakınlarda kedi ve köpeklerin ölmesi için fare zehri konmuş. Çevremizden de köpeklerin zehirlenme haberleri, hatta videoları geliyor. Lütfen köpeklerinize özellikle yerden bir şey yememesine çok dikkat edin ve çok rica ediyorum bu bilgiyi paylaşın! Köpeklerinizde halsizlik, titreme, kusma vs belirtiler gözlemlerseniz hemen en yakındaki kliniğe giderek acil müdahale sağlayın lütfen. Biter mi bir gün kötülükleriniz"

Kedi ve köpeklerin zehirlendiğini öğrenen Eda Ece isyan etti: Sizin gibi acımasız kalbi zehirlemek lazım!

“ZARARDAN BAŞKA BİR ŞEY GETİRMEZSİNİZ”

Gündem olan paylaşımın ardından köpeklerin zehirlenme iddiasına sessiz kalmayan Eda Ece, "Bunu yapanlar; siz insan değilsiniz, yaşama hakkına saygınız yok. Merhametsizsiniz, canisiniz. Sizin gibi acımasız bir kalbi olanı zehirlemek lazım. En büyük tehlike sizsiniz, onlar değil. Topluma zarardan başka bir şey getirmezsiniz. İşte kötülük bu" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...