Tgrt Haber

Korkunç kaza! Kamyonet kamyona çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ekim 2023 11:25 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 11:40
Korkunç kaza! Kamyonet kamyona çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Kırşehir'de kamyonetin kamyona arkadan çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kaza sonrası ortaya çıkan manzara, aşırı hız konusunda bir kez daha düşündürttü.

Kırşehir​'de bir kamyonetin yol kenarında kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazası​ 2 kişinin hayatına mal oldu.

İhlas Haber Ajansı'nan aktardığı bilgilere göre, Kırşehir-Kırıkkale yolunda meydana geldi. Kırşehir istikametine gitmekte olan H.S. yönetimindeki 06 AVC 562 plakalı kamyonet​, Hamit köyünü geçtikten sonra aşırı hızını alamayarak Y.D. yönetimindeki 71 ACR 088 plakalı kamyona arkadan çarptı.

SÜRÜCÜ VE BİR YOLCU HAYATINI KAYBETTİ

Kazada kamyonet sürücüsü H.S.'nin yanı sıra yolcu koltuğunda oturan V.Ş. olay yerinde hayatını kaybetti. Hafif yaralanan Y.D., M.Ş. ve U.Ç. ise Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...