Tgrt Haber

Kayseri'de trajik kaza! Tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 2 ağır yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ekim 2023 07:43 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 07:50

Kayseri'de aşırı hız can aldı. Melikgazi ilçesinde tıra arkadan çarpan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de ağır yaralandı.

Kayseri​'nin Melikgazi​ ilçesi korkunç bir trafik kazasının adresi oldu. Aşırı hız hedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaysbettiği otomobil tıra arkadan çarparken korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre kaza Kayseri - Malatya​ kara yolu Nalçık Bulvarı üzerinde meydana geldi. 50 ADC 978 plakalı otomobil, patates yüklü 38 AEH 666 plakalı tıra arkadan çarparak orta refüje çıktı.

YARALILARIN DURUMU AĞIR

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilden aır yaralı olarak çıkartılan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, otomobilde bulunan bir kadın ise hayatını kaybetti. Yaralıların hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Kazanın ardından trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, hurdaya dönen otomobil incelemelerin ardından çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...