Tgrt Haber

Kütahya'da feci ölüm! Kestiği ağacın altında can verdi

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ekim 2023 16:41 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 21:58
Kütahya'da feci ölüm! Kestiği ağacın altında can verdi

Kütahya'da bir kişi, kestiği meşe ağacının altında kaldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan adam, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Hisarcık​'ta korkunç bir olay yaşandı. Kestiği ağacın altında kalan talihsiz adam ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre olay, Kütahya​'nın Hisarcık ilçesinde meydana geldi. Bir adam meşe ağacını kesmek üzere geldiği arazide kestiği ağacın altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, hayatını kaybeden Halil Dertli, 44 yaşında 2 çocuk babasıydı. Meşe ağacını kesmek için Kovacık mevkiinde yer alan araziye gitmişti. Dertli, ağacı kesmek için harekete geçti.

AĞACI KESTİ AMA

Yoğun çabanın ardından Halil Dertli meşe ağacını kesti. Kesti ancak ağaç beklenmedik şekilde Halil Dertli'nin üzerine düştü. Talihsiz adam düşen ağacın altında kaldı. Durumu bir hayli ağır olan Dertli, Hisarcık İlçe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Halil Dertli, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Kestiği meşe ağacının altında kalarak hayatını kaybeden Halil Dertli'nin cenazesi savcının incelemesinden sonra Hisarcık İlçe Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...