Tgrt Haber

Kuzenine kurşun yağdırdı, savunması 'pes' dedirtti: 1.5 ay önce küfür etmişti

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ağustos 2023 15:23 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 15:30

İzmir'de 23 yaşındaki genç, kamyonette yolcu konumundayken kuzeni tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Defalarca ateş edilen genç hayatını kaybederken, katil kuzenin verdiği ifade pes dedirtti.

İzmir​'in Buca​ ilçesinde geçtiğimiz günlerde bir akraba cinayeti daha yaşandı. Mustafa Kemal Mahallesi'nde meydana gelen olayda D.Y'nin (23) yolcu konumunda bulunduğu kamyonet sokağa girdiği esnada, A.D. (21), açık olan camdan kuzenine tabanca ile kurşun yağdırdı. 

Mermilerin hedefi olan genç ağır yaralanırken, zanlı suç aleti ile birlikte olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan genç, yakınları tarafından kamyonetle Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Tedaviye alınan talihsiz genç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Savcının incelemeesinin ardından ölen gencin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaçan katil kuzen ise yakalanarak gözaltına alındı.

KORKUNÇ CİNAYETİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan kuzen cinayetinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; sokak içinde ilerleyen kamyoneti görünce elindeki tabanca ile hızlıca aracın yanına giden şüpheli, açık olan pencereden yolcu konumundaki kuzenine tabancayla defalarca ateş ettiği, araç içerisinde de zanlıya tabancayla ateş edilerek karşılık verildiği ve olay yerinden kaçtığı anlar görülüyor. Ayrıca, silah sesini duyan çevredeki insanların panik anları da görüntülere yansıdı.

KUZEN KATİLİNDEN ŞOKE EDEN İFADE

Katil kuzen savcılık ifadesinde, “1.5 ay önce bana küfür etmişti. Tehdit ediyordu. Olay günü yolda denk geldik. Ben de aramızdaki bu husumetten dolayı vurdum" dediği öğrenildi. zanlı, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...