Tgrt Haber

Kuzenlerin kanlı tartışması: 1 ölü, 1 yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 Ekim 2023 07:23 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 07:32
Kuzenlerin kanlı tartışması: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'da tartıştığı kuzeni tarafından tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti, kardeşi ise ağır yaralandı. Zanlı gözaltında...

Adana​'da kuzenler arasıdaki tartışmadan cinayet​ çıktı.  Silahlı kavgada tüfekle vurulan kişi hayatını kaybederken, kardeşi ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan şüpheli ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

MESELE PARA!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  merkez Yüreğir ilçesinde Samet Ç., Serkan G. ile Erkan G. arasında Havutlu Mahallesi'ndeki Samet Ç'nin evinde alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışma sıka sürede kavgaya dönüşürken, Samet Ç. evdeki tüfekle kardeşler Serkan G. ile Erkan G'ye ateş etti.

Kavgada yaralanan Erkan G. 112 Acil servis ekiplerince Yüreğir Devlet Hastanesi'ne, Serkan G. ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Yaralılardan Erkan G. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, Serkan G'nin ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Olayın ardından kaçan Samet Ç. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...