Tgrt Haber

KYK yurdunda yine asansör kazası: Aydın'da öğrenciler kabusu yaşadı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Kasım 2023 00:30 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 00:35

Aydın'dan ölümle sonuçlanan öğrenci yurdundaki asansör kazasının ardından, Ankara’nın Çubuk ilçesinde bulunan KYK yurdunda da kız öğrencileri taşıyan asansör 3 kattan düştü. Öğrenciler büyük panik ve korku yaşarken, kazada yaralanan olmadı.

Ankara’daki çubuk Kız KYK​ yurdunda asansör kazası yaşandı. Asansör, 3. kattan eksi 1. kata düştü. Yaşanan durum sonrası büyük panik yaşanırken öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. 

Yurtlarda asansör kazalarının sık sık yaşanmasına tepki gösteren öğrenciler, "Derhal tüm yurtlarda asansörleri denetleyin” çağrısını yaptı. 

Asansör arızasının ise elektrik dalgalanmasından kaynaklandığı belirlendi. Dalgalanma sebebiyle asansör, kendisini referans kat olan -1’e güvenli bir şekilde çekerken ardından zemin kata çıkarak yolcuları indirdi.

Olayda yaralanan olmazken, yeşil etikete sahip olan asansörde yapılan incelemelerde de bir sorun tespit edilmedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...