Tgrt Haber

Malatya'da aile katliamı! Eşini, kızını ve torununu uykularında öldürdü

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Temmuz 2024 13:04 - Güncelleme : 08 Temmuz 2024 09:59
Malatya'da aile katliamı! Eşini, kızını ve torununu uykularında öldürdü

 Malatya'nın Arguvan ilçesinde cinnet getiren İ.B., eşini, kızı ve torununu silahla vurarak katletti. Olay sonrası intihara kalkışan adam ise hastaneye kaldırıldı.

Arguvan'ın Güveçli Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 61 yaşındaki İ.B. aile içi sorunları nedeniyle bunalıma girdi. Akşam saatlerinde cinnet geçiren şahıs, 64 yaşındaki eşi Songül Budak'ı, 33 yaşındaki kızı Cansu Aslan'ı ve 5 yaşındaki torunu Bulem Aslan'ı uykularında silahla vurarak öldürdü.

Malatya'da aile katliamı! Eşini, kızını ve torununu uykularında öldürdü - 1. Resim

İNTİHARA KALKIŞTI 

Silah sesleri üzerine bölgeye jandarma ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Songül Budak, Cansu Aslan ve Bulem Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İntihara kalkışan şahsın ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı olayda, hayatını kaybedenlerin cenazeleri adli tıp kurumuna gönderildi.

Malatya'da aile katliamı! Eşini, kızını ve torununu uykularında öldürdü - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kardelen 7 Temmuz 2024 13:47

Onları niye öldürdün sadece kendine sıksaydın. Herkes bunalım geçiriyor dönem dönem ailelerini mi katlettin yaaa? Bu kaçıncı. Yazık.

Sonraki Haber Yükleniyor...