Tgrt Haber

Maltepe'de kimyasal madde alarmı! Ekipler mahalleye şerit çekti: 4 kişi hastanelik oldu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Temmuz 2024 16:22 - Güncelleme : 22 Temmuz 2024 16:52

İstanbul Maltepe’de kimyasal madde alarmı verildi. Yayılan koku nedeniyle zehirlendiği iddia edilen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

İstanbul’un Maltepe ilçesi Küçükyalı mahallesinde sokağa dökülen kimyasal madde paniğe neden oldu. Kokuyu fark eden mahalleli durumu hemen ekiplere bildirdi. 

Olay yerine gelen UMKE ve AFAD ekipleri ise koruyucu tulumlarla inceleme yaptı. Koku nedeniyle zehirlenen 4 vatandaş ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olaya ilişkin çalışma başlattı.

Maltepe'de kimyasal madde alarmı! Ekipler mahalleye şerit çekti: 4 kişi hastanelik oldu - 1. Resim

BÖLGEYE ŞERİTLER ÇEKİLDİ

Kokudan etkilenen vatandaşlardan Döndü İlhan tansiyon hastası olduğunu söyleyerek, “Kokudan dolayı zehirlendim, boğazım etkilendi. Öksürmeye başladık, nefes alamadık. O yüzden ambulansa geldik, oksijen verdiler” dedi. Dürdane Doğan isimli bir vatandaş ise, “Kimyasal sızıntı olduğu söyleniyor ama tam olarak bilmiyoruz. Ben görmedim, görmediğim için bir şey söyleyemem. İçeride çalışıyordum, öğlen saatinde dışarı çıktığımızda ambulans, UMKE vardı. Bölgeye şerit çektiler” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...