Tgrt Haber

Manisa'da korkutan orman yangını: Dumanlar gökyüzünü kapladı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ağustos 2023 21:06 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 21:08

Manisa'nın soma ilçesi yakınlarında ormanlık alandaki yangında alevler hızla yükseldi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, havadan ve karadan müdahaleye başladı.

Ağustos ayında etkisini sürdürmeye devam eden sıcak havaların etkisiyle, birçok ilde orman yangınlarıyla mücadele devam ediyor. Manisa​'nın Soma​ ilçe merkezinin hemen yanı başındaki ormanlık alanda çıkan yangında alevler, hızla yükseldi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda orman ve itfaiye ekibi, sevk edildi. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre Soma'nın Kovukdere Mahallesi'nde TOKİ konutlarının hemen üst tarafındaki ormanlık alanda saat 17.15'te çıkan orman yangınına 17.26'da ilk müdahale yapıldı. İ

tfaiye ekiplerinin 7 uçak, 3 helikopter, 23 arazöz, 6 su ikmal aracı ve dozerle müdahalesi devam ediyor. Yangını kontrol altına almak için ekipler yoğun çaba sarf ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...