Tgrt Haber

Mardin'de dehşet evi! Elleri ve kolları bağlı halde bulundu: Cani baba günlerce işkence etmiş

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ağustos 2024 15:02 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 15:30

Korkunç olay Mardin'de yaşandı. Küçük yaşta bir çocuk dün evinde elleri ve kolları bağlı halde bulundu. Yabancı uyruklu ve madde bağımlısı olan babanın, çaresiz çocuğa babasının günlerce işkence ettiği ortaya çıktı. Baba ile eşi gözaltına alınırken, çocuğun elleri ve kollarındaki izler dehşete düşürdü.

İzmir'de 3 çocuğunu canice öldürüp intihara kalkışan baba​ haberinin ardından korkunç bir olay da Mardin​'de yaşandı. Artuklu mahallesinde sokakta oynayan gençler, bir evde elleri ve kolları bağlı küçük bir çocuk​ buldu. çocuk hemen kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Evde tek başına bulunan çocuğun yabancı uyruklu ve madde bağımlısı olan baba tarafından günlerce işkenceye maruz kaldığı belirlendi. 

Mardin'de dehşet evi! Elleri ve kolları bağlı halde bulundu: Cani baba günlerce işkence etmiş - 1. Resim

GÖZALTINA ALINDILAR

Anne​ ve baba gözaltına alındı. Ev sahibi Necmettin Özgün, ailenin dışarıdan çok düzgün gözüktüğünü, kendisinin de şaşkın olduğunu belirterek şunları söyledi: "Evimde yaklaşık 3 aydır kirada oturuyorlardı. Kendilerini çok fazla tanımıyorum sadece kiracım oldukları için evin önünden geçerken görüyordum.

Mardin'de dehşet evi! Elleri ve kolları bağlı halde bulundu: Cani baba günlerce işkence etmiş - 2. Resim

DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞ OLABİLİR 

Olay dün gerçekleşti ve çocuğa bu şekilde işkence yapıldığını dün öğrendik. Bu duruma çok üzüldük. Bu aile başka yerde otururken de evden çıkarıldılar. Öyle düşünüyoruz ki bu çocuk daha önce de bu işkencelere maruz kaldı. Böyle insanlar olduğunu bilseydim almazdım ama çocuk kurtulduğu için çok mutluyum” dedi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, anne ve baba gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...