Tgrt Haber

Mardin'de feci kaza! Otomobil çarptığı otomobilin üstüne çıktı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ocak 2024 12:48 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 13:09

Mardin’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşanan feci kazada iki otomobil üst üste çıktı.

Mardin Artuklu Üniversitesi kampüs yolunda seyir halinde olan otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamette seyir halinde olan otomobile çarpıp üstüne çıktı.

SÜRÜCÜLER YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sürücüler Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Mardin'de feci kaza! Otomobil çarptığı otomobilin üstüne çıktı

MİNİBÜS UÇURUMA YUVARLANDI

Öte yandan, Sivas'ın Zara ilçesinde yolcu minibüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 26 kişi yaralandı. 
Zara-Suşehri kara yolu Bozkır köyü yakınlarında Y.T. idaresindeki 58 KD 061 plakalı yolcu minibüsü, E.D'nin kullandığı 58 ABK 402 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. 

Çarpışmanın etkisiyle savrulan minibüs, bariyerlere çarparak uçuruma devrilmekten son anda kurtuldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. 

Kazada yaralanan 26 kişi, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Öte yandan, kar yağışının ardından bölgede buzlanma olduğu görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...