Tgrt Haber

Maymun çiçeği tahmini doğru çıkmıştı! Yusuf Güney'in sözleri gündem oldu: "Aklınızı yitireceksiniz, acayip varlıklar geliyor"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
19 Ağustos 2024 13:12 - Güncelleme : 19 Ağustos 2024 17:14

Astral seyahat yaptığını iddia eden ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in maymun çiçeği ile ilgili söylediği sözler geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. Yusuf Güney'in yeni sözleri sosyal medyada hızla yayıldı. "İnanılmaz varlıklar türeyecek" diyen Güney'in sözleri dikkat çekti.

"Önümüzdeki 3-4 ay içinde, kuş gribine benzer bir virüsün ortaya çıkabileceğini düşünüyorum" diyen ünlü sanatçı Yusuf Güney​'in bu sözlerinden kısa süre sonra Maymun Çiçeği virüsü​ yayıldı. Güney'in katıldığı programda söylediği sözler kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu. 

"AKLINIZI YİTİRECEKSİNİZ"

Virüs​ hakkında yeni açıklamalarda bulunan Güney, "Aklınızı yitireceksiniz. Her şeye hazırlıklı olun. İnanılmaz varlıklar türeyecek. Öyle geçit kapıları var ki, oralardan acayip varlıklar getirmeye çalışıyorlar. Bu kovid gibi bir şey değil. Bu virüs​ hem fiziksel deformasyonlara hem de insanı mutsuzluğa itecek bir virüs​" dedi. 

"SAHTE SAVAŞ OLACAK"

Öte yandan Güney, NASA'nın paylaştığı ve kısa sürede sosyal medyada gündem olan UFO​ görüntüleri hakkında ise Güney, "Dünyaya geleceklerini söyledim. Yavaş yavaş varlığına inanacağız. Bir de gerçekleri değil, sahteleri gönderip duruyorlar buraya. 2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşayacağız. 2030'dan sonra uzaylılarla ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence. Olaylar yaşanınca tekrar konuşalım" demişti.

Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...