Tgrt Haber

Bakan Akar duyurdu! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 6 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 May 2023 18:10 - Güncelleme : 21 May 2023 19:03
Bakan Akar duyurdu! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 6 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyinde 6 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Mehmetçik​'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerine saklanan teröristler tek tek tespit edilip düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor.

Büyük ve güçlü Türkiye​ önündeki en büyük engel arasında yer alan teröre karşı mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirten Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar​, Mehmetçik'in Irak​ ve Suriye'nin kuzeyinde teröristlerin "girilemez" dediği yerlere girdiğini, "çıkılamaz" dediği yerlere çıktığını söyledi. 

FIRAT KALKANI'NDA 6 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Akar, en son terörist etkisiz hale getirilmeden terörle mücadelenin bitmeyeceğini vurgulayarak, "Mehmetçik, teröristleri kazdıkları çukurlara, mağaralarına gömmeye devam ediyor. 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar 37 bin 860 terörist etkisiz hale getirildi. Fırat Kalkanı harekat bölgesinde 6 terörist daha etkisiz hale getirildi. Terörist neredeyse hedefimiz orası anlayışıyla terörle mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...